Praktikanti: Ko predstavlja novu ekipu Lumiera?

0
2592
Nova ekipa Lumiere

Upoznajte generaciju praktikanata 2019-2020, oni su veseli, smešni, čudni i čine jednu veoma zanimljivu ekipu. Njih je petoro i svi imaju nešto što ih razlikuje od drugih. Sastav je sledeći – četiri devojke i jedan kolega. Da, sigurno mislite: “ jao jadan čovek”, ali ništa ne brinite, ne da se on lako uplašiti. Super su ekipa i najbolji opis koji može da se da za njih jeste da su kao slagalica.

Ovo je Aleksandra, ali svi je zovu Saška. Ona i dalje čeka petu sezonu Šerlok Holmsa (Sherlock Holms), jer nada umire poslednja. Ima dobre šanse da pobedi na takmičenju brzog pričanja, specijalno ako je tema vezana za Hari Potera (Harry Potter). Mada još uvek čeka svoje pismo iz Hogwarts-a, već zna da je upala u kuću Hufflepuff. Voli zimu, ali samo kada je u kući sa knjigom u rukama. Postoji velika šansa da ćete se sprijateljiti sa njom preko akcionih filmova, jer samo nekoliko nije odgledala i to planira da popravi u ovoj godini.

A ovo je Jovana, prijatelji je zovu Jole. Prijateljice često kažu da je mnogo bolja nego brat. Uvek je nasmejana i pozitivna. Osoba je koja svoj smeh nekada ne zna ni u neprijatnim situacijama da obuzda. Duboko veruje u kreativnost kao glavnu pokretačku snagu u pozitivnim mislima. Nije ljubitelj noćnih izlazaka, ali zato svaku playlistu i svaku novu pesmu zna među prvima. Obožava da putuje, to joj je strast. Avanture joj nikada ne nedostaju i često je nalaze same, pa je zato mogla i na Baliju da završi i u pirinčanim poljima. Kako i ona sama kaže, recite joj kakva sladoled volite, znaće odmah kakva ste osoba. Ona 365 dana u godinu uziva u različitim ukusima divnog hladnog sladoleda.

Filip, kao i ostatak ekipe, studira “Marketing i menadžment” na Univerzitetu Singidunum. On je sanjar otvorenih očiju koji obožava da fotka (čitaj kupio profi aparat, a slika samo najbližu familiju na proslavama i porodičnim okupljanjima). Retko kada ćete ga zateći kod kuće, a da bar u jednoj ruci ne drži nešto od alata i da ne razmišlja, počevši od toga šta treba popraviti po kući do toga kako da svom psu Fari napravi izum koji će da je animira dok on nije tu. Jedno je sigurno, a to je da ukoliko voliš sport, fotografija ti je strast, voliš avanture i uvek si spreman kada društvo pozove, velika verovatnoća je da ćeš poželeti da ti Filip bude najbolji prijatelj.

Njeno ime je Branislava, da znamo vrlo retko ime, ako vam je lakše možete je zvati Brana. Retko ćete je videti loše raspoloženu, voli da se šali i da uveseljava ljude oko sebi. U glavi ima previše nepotrebnih informacija koje će sa vama deliti ukoliko smatra da bi trebalo da ih znate. Najviše voli da jede (što se po njoj može i videti), da kuva i odlazi na mesta na kojima se može naći dobra klopa. Obožava da čita, gleda ljubavne filmove, igra Sims, da gleda Disney crtaće. Sa njom ćete se lako sprijateljiti, komunikativna je i uvek je tu ako je nekome od kolega potrebna bilo kakva pomoć. Jednog dana bi volela da se bavi internet marketingom.

Ona voli da je zovu Teki i to uvek naglasi drugima. Teško da sa njom možete da pričate o filmovima i knjigama, jer ima tu moć da zaboravi baš sve što odgleda ili pročita, pa čak se i OMILJENE SERIJE ne seća i mora opet da je odgleda. Ako je kojim slučajem pitate: ”Šta će ti sunčane naočare kad nema Sunca?”, verovatno onda više nije ni Teki, ni Teodora, a i niko za vas, jer su sunčane naočare sastavni deo nje. Obožava balone i kad ih dobije, grli ih dok se ne izduvaju i onda ih takve čuva. Zna verovatno svaku pesmu na svetu i često na jutjub listi mogu u isto vreme da se nađu rok i tamburaši. Ako obuče više od dve boje na sebe, ima osećaj da je preterala i uvek se vodi politikom manje je više.

Ukupna ocena 4.50 od 5

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Ovde unesite ime

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.